Op vrijdag 20 april organiseren we opnieuw onze “ PIZZA ACTIE “.


We werken dit jaar met een nieuwe leverancier, waardoor U niet enkel kan kiezen uit een van onze pizza’s, maar U kan deze keer ook een keuze maken uit ons assortiment van lekkere pasta’s.

Op die manier maken we er een echte Italiaanse avond van J !

Met de opbrengst van deze actie trachten we een “ tovertafel “ te realiseren.

Een “ Tovertafel “ is een kastje dat aan het plafond wordt gehangen, boven de tafel waar men ermee wil werken. In de “ kast “ zijn er een beamer, infraroodsensoren, een luidspreker en een processor in verwerkt waarmee de verschillende spelletjes op tafel (of op de grond) worden geprojecteerd.

Omdat de spelletjes reageren op hand- en armbewegingen, kunnen onze bewoners zelf spelen met het licht en lijkt het net alsof de tafel betoverd is, vandaar de naam “Tovertafel“.

Onze bewoners worden dus door speelse interactieve lichtprojecties gestimuleerd om in beweging te komen en samen plezier te hebben.

 

We hebben samen met onze bewoners de tovertafel gedurende enkele  “demo voorstellingen“ uitgetest, waarna we alleen nog maar meer overtuigd waren van het “positieve effect“ dat de tovertafel had op onze bewoners.

 

De interactieve lichtprojecties en bijhorende geluiden trokken zelfs de aandacht van onze meest introverte bewoners en wist die ook vast te houden.

Met de opbrengst van deze actie willen we dan ook onze eigen tovertafel realiseren.

 

 

U kan HIER het bestelformulier downloaden !

 

Alvast bedankt !